Wij mogen werken voor een diversiteit aan opdrachtgevers van detailhandel tot gezondheidszorg en van kleine zelfstandigen tot internationale beursgenoteerde bedrijven.

Als we niet zo enthousiast zouden zijn over wat we doen, hebben we eigenlijk geen bestaansrecht! Opdrachten van klein tot groot, we maken geen onderscheid. We behandelen elke opdracht met evenveel zorg en aandacht omdat iedere opdracht even belangrijk is, voor onze opdrachtgever én voor ons.

We hadden er voor kunnen kiezen om hier een greep uit ons werk te laten zien. Bijvoorbeeld alle websites en webshops die we hebben gemaakt of de vele concepten die we hebben ontwikkeld en uitgewerkt. De diverse nieuwe expertisecentra waar we aan de wieg hebben gestaan en waarbij we op strategisch niveau nauw betrokken zijn geweest en die we op uitvoerend niveau ‘in de markt’ hebben gezet met onder andere een eigen huisstijl en openingssymposia.

Waarom doen we dat dan niet? Die vraag is eenvoudig te beantwoorden. Omdat het de concepten en marketingactiviteiten geen recht doet om hier een korte beschrijving te geven en één of twee foto’s te laten zien.

Wat is de achterliggende gedachte bij de logo’s en huisstijlen die we hebben ontwikkeld? Waarom hebben we de brochures opgebouwd zoals we hebben gedaan? Wat zijn de doelstellingen geweest die ten grondslag hebben gelegen aan de concepten? Waarom hebben we juist voor deze marketingstrategie en voor die advertentiecampagne gekozen?

Wij zijn ontzettend trots op wat we bereiken samen met onze opdrachtgevers. En juist om dat voldoende tot zijn recht te laten komen, komen we graag persoonlijk ons portfolio aan u laten zien en toelichten. Zodat u kunt bepalen of onze werkwijze bij die van u past.

Wij zijn geworden wie en wat we zijn dankzij het vertrouwen van onze opdrachtgevers. Wij laten hen hier daarom heel graag aan het woord. Wij kunnen vertellen wat we doen maar het is minstens zo belangrijk dat onze opdrachtgevers u vertellen hoe we dat doen! Hieronder een impressie.

parallax background
parallax background
parallax background
parallax background
parallax background

Neem contact met ons op


 


Wilt u ook samen met ons aan de slag? Neem contact met ons op via het contactformulier. U kunt ons ook altijd bellen op 0850 - 65 39 34 of 06 -144 039 20.

Contactformulier