Wat we doen

We werken hard, kunnen niet alles maar wel veel! We vertalen uw ambities en doelstellingen in doordachte concepten, sterke marketingcampagnes en scherpe communicatie. We helpen onze opdrachtgevers om hun inspanningen om te zetten in resultaat. U kunt hieronder een overzicht vinden van de producten en diensten die we u, online en offline, te bieden hebben.

 

Conceptontwikkeling

Professionele conceptontwikkeling is iets anders dan een leuk creatief idee bedenken. Hoe briljant het idee ook is, een idee op zich is helaas niks waard. De waarde ontstaat pas zodra het idee invulling krijgt en communiceerbaar wordt.

Een uitgewerkt concept is een creatief strategisch ontwerp. Een goed concept spreekt aan en blijft boeien, ook op lange(re) termijn en bestaat uit twee onderdelen. Ten eerste de content - wat wordt er verteld- en ten tweede de vorm - hoe wordt het verteld. Het uiteindelijke succes van het concept wordt bepaald door de gebruikers (uw doelgroep) en de mate waarin het concept voldoet aan hun behoeften.

Een goed concept maakt uw bedrijfsdoelstellingen en -ambities concreet. Het laat geen ruimte voor miscommunicatie, het spreekt aan en creëert draagvlak, enthousiasme en effect.

De concepten die we voor u als opdrachtgever ontwikkelen zijn creatief, anders, aansprekend en passen bij uw wensen, doelstellingen en behoeften. Maar bovenal zijn de concepten effectief. Een goed concept zorgt ervoor dat uw klanten juist met ú zaken willen doen en niet met uw concurrent. Wij dagen u uit om buiten de gebaande paden te treden én groots te denken. We denken graag met u mee. Laat u weten wanneer het u schikt?

…een concept is meer dan een idee, het is een ijzersterk verteld verhaal!

 

Marketing & PR

Marketing betekent samen werken én samenwerken. Het hebben van een goede salesafdeling is niet genoeg, het hebben van een goede marketingafdeling trouwens ook niet. Sales en Marketing zouden de dikste vrienden moeten zijn, de klant is namelijk hun gezamenlijke uitdaging. In de praktijk blijkt dit vaak niet zo te zijn, sterker nog in de regel bestaat er een grote kloof tussen beide afdelingen. Juist die kloof moet overbrugd worden om doelstellingen te behalen, de markt is tenslotte al roerig genoeg.

De markt is continu in beweging. De behoeften, wensen en eisen van uw doelgroep veranderen in de loop van de tijd. Er komen concurrenten bij, er vallen concurrenten af en daardoor verandert de marktpositie van uw bedrijf en daarmee vaak ook uw bedrijfsdoelstellingen. Dit vraagt om een goede marketingstrategie. Een marketingstrategie is dynamisch en zal in de loop van de tijd steeds bijgestuurd moeten worden naar de veranderingen in de markt.

We hebben bij Mirati Marketing ruim 10 jaar ervaring op het gebied van marketing.

We werken voor een diversiteit aan opdrachtgevers van detailhandel tot gezondheidszorg en van kleine zelfstandigen tot internationale beursgenoteerde bedrijven.

Offline Marketing
Op het gebied van offline marketing kunt u voor een heel scala aan diensten bij ons terecht. Wij kunnen u bij de volgende marketingactiviteiten ondersteunen: het ontwikkelen van een marketingstrategie, direct marketing, crossmediale marketing, het ontwikkelen van een huisstijl en logo, het schrijven van brochures en flyers, het ontwikkelen van advertentiecampagnes en outdoor reclame. Maar ook voor product- en projectmanagement, zakelijke evenementen, beurzen en congresorganisatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Online Marketing
Onze wereld wordt steeds digitaler, dus ook op het gebied van online marketing kunt u voor diverse diensten bij ons terecht zoals: contentmarketing, e-mailmarketing, het opzetten en beheren van social mediaplatformen en Search Engine Optimaization (SEO).

 

Webdesign & -development

Ook op het gebied van webdesign hebben we ruime kennis en ervaring in huis en staan we ons mannetje.

Website
Uw website is uw digitale visitekaartje. Naast dat de website het karakter van uw bedrijf moet uitstralen en in lijn moet zijn met uw huisstijl, doelstellingen en wensen, moet de website ook gevonden worden door uw (potentiële) klanten én gebruiksvriendelijk zijn.

Wij kunnen u helpen om uw perfecte website te ontwerpen, te bouwen én vindbaar te maken. Een website die uw investering de moeite waard maakt. Een website die uw klanten overtuigt van uw producten, diensten en/of service. Een website waarmee uw klant voor u kiest en niet voor uw concurrent. Een website voor úw klanten, want dat is uiteindelijk waar het om draait.

Webshop
In Nederland schaffen we met elkaar voor zo’n €17 miljard per jaar online aan producten en diensten aan. Die online omzet blijft jaar na jaar groeien en een webshop is in veel gevallen dan ook een geschikt verkoopkanaal.

Wij ontwerpen en bouwen webshops die functioneel en gebruiksvriendelijk zijn en bovenal conversiegericht.

We bouwen webshops die zich onderscheiden in uw markt zodat u opvalt bij uw (potentiële) klant.

Hosting, onderhoud en domeinregistratie
Mirati Marketing beschikt over een eigen server. U kunt uw website(s) en/of webshop(s) bij ons laten ontwerpen en bouwen. Daarnaast kunt u de betreffende website(s) en/of webshop(s) ook op onze server hosten en laten onderhouden. Hierdoor heeft u alles bij één aanbieder en zijn aanpassingen snel gedaan.

Wij denken met u mee over geschikte domeinnamen en kunnen de gewenste domeinnaam voor u registreren. Uw website(s) en/of webshop(s) moet na oplevering in principe altijd online zijn en naar behoren functioneren. Betrouwbaarheid en up-time zijn belangrijke aspecten van hosting. Wij bieden u dat op onze server waarbij alles is vastgelegd in een hostingcontract.

Uw website(s) en/of webshop(s) moet daarnaast goed worden onderhouden, zowel technisch als qua content en regelmatig worden gecontroleerd. Dit is van groot belang voor de veiligheid en snelheid van uw website(s) en/of webshop(s). Wij zorgen ervoor dat uw website(s) en/of webshop(s) altijd up-to-date zijn door het uitvoeren van updates. Daarnaast worden er ook back-ups van de website(s) en/of webshop(s) gemaakt.

Neem contact met ons op


 


Kortom…. we werken hard en doen dat met veel plezier! We kunnen niet alles maar wel veel!
Wilt u samen met ons aan de slag? Neem contact met ons op via het contactformulier.
U kunt ons ook altijd bellen op 0850 – 65 39 34 of 06 – 144 039 20

Contactformulier